Ετικέτες


Menelaus supporting the body of Patroclus

Ο χριστιανισμός με πολυάριθμες αιρέσεις και οργανώσεις σήμερα, ανήλθε στην εξουσία, ως νέα  θρησκεία  και Νέα Τάξη για την εποχή του, με καθυστέρηση  3, 5 αιώνων  μετά την γέννηση του ιδρυτή  της.  Χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη οξυδέρκεια από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Κωνσταντίνο για την   πιο εύκολη διοίκηση της αυτοκρατορίας και την χειραγώγηση του πολυπληθούς πλήθους της πολυπολιτισμικής  αυτοκρατορίας   του . Να έχουν κάτι να τους ενώνει και να υπακούουν στον αυτοκράτορα που κυβερνούσε ελεώ θεού. Ήταν ένα ευφυές σχέδιο μιας ιουδαϊκής σέχτας να ανέλθει στην εξουσία διεκδικώντας την  κυριαρχία του κόσμου και την παγκοσμιοποίηση περιμένοντας τις κατάλληλες ιστορικές  συνθήκες  που τον βοήθησαν τελικά. Παράλληλα  μέσα από την γκρίζα ομίχλη του Ποσειδώνα των Ιχθύων  θα εμφανιζόταν  με συγγενικά στοιχεία δόγματος και στυγηράς θεοκρατίας, ο Μωαμεθανισμός.

Ο αρχαίος κόσμος καταποντιζόταν από  τα λάθη του, τον εγωισμό, την εγωμανία, την συνεχή φιλονικία, τους  συνεχείς πολέμους και την βία. Χρειαζόταν λίγη ελπίδα, παρηγοριά και ηρεμία.

Ο χριστιανισμός εκμεταλεύτηκε αυτά τα συναισθήματα των ανθρώπων και πούλησε τον παράδεισο με ένα κεράκι σε τιμή  ευκαιρίας. Φυσικά θησαύρισε και θησαυρίζει επί της γης  χωρίς να τον ενοχλεί κανείς. Ποιος θα τα βάλει με τον θεό;

Στήριξε δε, τα χειρότερα πολιτεύματα και ευλογούσε τους χειρότερους ανθρώπους  που περάσανε επί της γης. Τους υπόλοιπους, τους καταβρόχθιζε στην σπηλιά του Κύκλωπα σε Ιερές  Έξετάσεις φρίκης και  βίας ωμής.  Σε πολλούς τραγούδησε γλυκά, σαν τις Σειρήνες μιλώνας για  αγάπη και τους τσάκισε στα βράχια της  απάτης και αρκετούς τους περιέθαλψε στο νησί της  Καλυψούς τάζοντας την αθανασία.

Ο ελευθεροτεκτονισμός (γνωστός και ως μασονία ή τεκτονισμός),  ένα παγκόσμιο σύστημα αδελφοτήτων, που ξεκίνησε κατά τα τέλη του 16ου / αρχές του 17ου αιώνα, συμπορεύεται από ένα διάστημα και μετά μαζί του, ειδικά όταν διαπίστωσε πως χρειαζόταν    χέρι βοηθείας για να  συντηρηθεί και να κρατηθεί στην εξουσία. Σε αυτό συνετέλεσε πολύ και η θεοσοφία των ανατολικών ρευμάτων της  Μπλαβάτσκυ και της Μπέιλη και άλλων,παρ όλες τις ψευδείς αντιπαλότητες  που   προωθούνται   προς τα έξω, για τα μάτια μας και μόνο.

Υπάρχουν τριών ειδών χριστιανοί.

Η ιεραρχία και η ανώτατη τάξη  που δεν πιστεύει σε τίποτα εκτός από τα λεφτά και την εξουσία.

Η μεσαία τάξη, που της είναι αδιάφορο το θέμα και τον ανέχεται  τυπικά και  για κοινωνικούς λόγους.

Και, οι απλοί άνθρωποι που πιστεύουν πραγματικά γιατί  το χρειάζονται. Κάπου θέλουν να πιστεύουν.

Δεν είχα ποτέ την πολυτέλεια της  πίστης  σε θεό, ούτε την μακαριότητα της άγνοιας.

Αγαπώ  και πιστεύω στον Άνθρωπο, όπου και όταν τον συναντώ,  περισσότερο από τον οποιαδήποτε θεό και θεωρώ ευτύχημα το γεγονός, ο θεός που πιστεύει κάποιος να μπορεί να τον κάνει και καλύτερο άνθρωπο και σωστό.Τουλάχιστον να είναι συνεπής με ό,τι  πιστεύει και διακηρύσσει περί  του θεού, ως έμπρακτη απόδειξη της πίστης του.

Εκείνο το πρόσωπο που συναντώ πολλές φορές  τόσο στο διαδίκτυο. όσο και στην καθημερινή ζωή.  μου είναι προσφιλές.Είναι ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ, το καλύτερο παιδί του λαού. Μετριοπαθής, μελετητής, αγαπητός , συμπαθής, καλός πατέρας , καλός σύζυγος, πατριώτης και αδελφός.Και είναι χριστιανός. Του έχουν κλέψει την ΩΡΑΙΑ  ΓΝΩΣΗ, γυναίκα ΕΛΕΝΗ μαζί με όλους τους θησαυρούς. Βρίσκεται στην παλαιά και νέα Τροία, πατριαρχείο και βατικανό και θα την φέρει πίσω μόνο με  εκστρατεία, συμφώνως με την σύγχρονη  ΕΡΜΗΝΕΙΑ.

Αυτό που πρέπει να κάνει μετά, είναι να φιλοξενήσει τον ΤΗΛΕΜΑΧΟ   σε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά.

Αστραία

24 02 2016